Nytt romstrategispill på vei

Sins of a Solar Empire er et nytt sanntidsstrategispill der mesteparten av handlingen foregår i tomrommet mellom stjerner, planeter og asteroider.

Sins of a Solar Empire er det første kapitlet i en episk science fiction-saga fra kanadiske Ironclad Games. En koalisjon av uavhengige verdener trues av restene etter et eldgammelt imperium som en gang i tiden hadde kontroll store områder, men som plutselig ble nærmest utryddet av en ukjent fiende som fortsatt er i hælene på dem.

I tillegg er en gruppe som kaller seg The Advent på vei inn i galaksen, etter å ha blitt jaget på flukt et tusenår tidligere. Nå er de fast bestemt på å hevne seg mot de rasene som gjorde dem urett, og ønsker i tillegg å ta tilbake sin rettmessige plass i galaksen.

Ironclad Games beskriver Sins of a Solar Empire som den neste generasjonen av sanntidsstrategispill, og lover oss heftig 3D-grafikk, majestetisk musikk og en ekte følelse av å ta del i en virkelig enorm konflikt. Spillet gir deg kontroll over et mektig intergalaktisk rike, og tilbyr omfattende muligheter for diplomati, krigføring og handel.

For å finne ut mer om Sins of a Solar Empire kan du besøke det offisielle nettstedet. Spillet skal etter planen bli ferdigutviklet i løpet av året (eller tidlig neste år), men vi vet ikke hvem som skal gi det ut.

Siste fra forsiden