Nytt skytespill fra Action Forms

Folkene bak Vivisector har kunngjort Cryostasis: Sleep of Reason, et skytespill der handlingen foregår i isødet rundt nordpolen.

Cryostasis: Sleep of Reason foregår i 1968, i og rundt en russisk nordpolstasjon som kalles Pole 21. Du spiller Alexander Nesterov, en meteorolog som har blitt fanget i det gamle atomdrevne skipet North Wind. Dette skipet har i mange år sittet fast i isen rundt nordpolen, og strålene fra atomreaktoren ombord har påvirket mannskapet på en grusom måte.

Spillet kommer med ti detaljerte brett hvor du vil møte over 15 forskjellige typer fiender. Til din disposisjon får du åtte historisk autentiske våpen og en unik evne til å gå inn i hukommelsen til andre figurer og endre minnene deres. Ved hjelp av denne egenskapen må du prøve å rette opp feil som er begått tidligere, for å redde kapteinen og de andre overlevende om bord i skipet.

Spillet benytter seg av Action Forms sin egenproduserte spillmotor (AtmosFear 2.0), og utviklerne lover heftig grafikk med dynamisk lys og skygge, "parallax mapping" og en mengde andre imponerende grafikkeffekter. Vi vet ikke når dette spillet skal komme på markedet, men det vil demonstreres på årets E3-messe.

Siste fra forsiden