Nytt spill fra City of Heroes-skapere

Spill superhelt i nytt MMO

Cryptic Studios har kunngjort Champions Online, et nytt superhelt-MMO.

City of Heroes/Villains-utvikler Cryptic Studios har kunngjort sitt første uavhengige prosjekt: Champions Online. Spillet er basert på penn-og-papir-spillet Champions, som Cryptic har kjøpt alle rettighetene til.

– Jeg synes det er veldig spennende å jobbe med Champions. Vi har et kraftig nytt utviklerteam, en forbedret motor, mer ressurser og en visjon for en ny type MMO-opplevelse, forteller Cryptic-president Michael Lewis.

Champions Online lar deg skape din egen unike superhelt, med egne superkrefter, en egen historie og en egen erkefiende. Cryptic lover milliarder av kombinasjonsmuligheter, noe som definitivt lover godt.

Kamp i Champions Online skal være rask og spennende, og Cryptic forteller at vi ikke får kjedelige auto-angrep og lange ventetider mellom hver gang angrep kan brukes.

Hver fiende skal også ha sine egne unike egenskaper, og for å kunne bekjempe dem må du bruke hodet. Selvsagt behøver du ikke å kjempe alene - du kan også lage dine egne lag med superhelteer.

Kampen mot ondskapen vil ta deg med fra skyskraperne i Millennium City og frosne ødemarker i Canada, via månebaser og det ytre rom til mystiske dimensjoner og undersjøiske byer.

Lanseringen skal etter planen finne sted til våren neste år. Sjekk spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden