Nytt spill fra Crysis-skaperne

Skytespillekspertene gjør det de kan best, nå med en flerspillervri.

Tyske Crytek gjorde seg for første gang bemerket med sitt tropiske skytespill Far Cry, som kombinerte fabelaktig grafikk med en tilnærmet uovertruffent åpen struktur. Siden den gang har de fulgt den samme oppskriften med skytespill med fokus på teknisk ytelse og stor frihet, og det har fungert godt for dem.

Det første bildet av spillet.

Når de nå annonserer sitt neste spill, kalt Warface, kommer det derfor ikke som noen overraskelse at det også er et skytespill. Spillet utvikles av selskapets koreanske studio i Seoul, og skal være flerspillerfokusert.

Nettstedet Eurogamer melder at spillet skal være skreddersydd for det asiatiske markedet, kun komme ut til PC og være basert på selskapets banebrytende CryEngine 3-teknologi.

Warface vil videre kombinere kamper mellom spillere og samarbeidsoppdrag hvor spillerne allierer seg for å slåss mot stadig oppdaterte omgivelser. Summen av alt skal angivelig resultere i en filmatisk opplevelse som kombinerer neste generasjons grafikk, kunstig intelligens og fysikk.

Det er foreløpig ikke kjent når Warface skal utgis.

Skytespill er ikke det eneste Crytek interesserer seg for. De jobber også med et Xbox 360-eksklusivt spill kalt Codename Kingdoms, som tilsynelatende tar en tilbake til gamle Sparta. I tillegg jobber de med storspillet Crysis 2, samtidig som de snuser på å utvikle et nytt TimeSplitters-spill.

Siste fra forsiden