Nytt spill fra det amerikanske forsvaret

Future Force Company Commander er et taktisk strategispill fra den amerikanske hæren. Her kan du laste det ned.

Det amerikanske forsvaret er kjent for å benytte seg av populærkultur for å forbedre imaget sitt og øke interessen for det de driver på med blant ungdom (i håp om å lokke til seg nye rekrutter). I den siste tiden har de for alvor funnet ut hvor effektivt spillmediet kan være på dette området, og nå har de lansert et nytt gratisspill på nettet.

Dette heter Future Force Company Commander, og er et taktisk strategispill som gir spillerne mulighet til å lære om hærens Future Combat Systems, ved å gi dem kommando over et kompani i 2015. Spillet kommer med en mengde oppdrag som demonstrerer hærens nye kommandogrensesnitt, FCS.

Det hele foregår i en oppdiktet konflikt mellom to fiktive land, Sabalan og Dalilar. Sabalan har lenge jobbet for å destabilisere regjeringen i Dalilar, som er alliert med USA. Målet deres skal være å sette inn en regjering som er mer vennligstilt overfor dem, slik at de på et senere tidspunkt kan ta over hele landet. Dette må det settes en stopper for.

Om du synes Future Force Company Commander virker interessant, kan du laste det ned gratis. Spillet har blitt utviklet av Zombie Studios, som også har jobbet med America's Army, og som for øyeblikket utvikler det taktiske skytespillet Rogue Warrior for Bethesda Softworks. Installasjonsfilen er på 620 MB.

Siste fra forsiden