Nytt spill fra Dofus-skaperne

Folkene bak det populære MMORPG-spillet Dofus har nå fortalt litt om etterfølgeren med det rare navnet Wakfu.

Franske Ankama Games har hatt stor suksess med det massive flerspillerspillet Dofus, og de er nå i full gang med utviklingen av en etterfølger. Denne har fått det mildt sagt merkelige navnet Wakfu, og i dette spillet foregår handlingen mange år etter hendelsene i Dofus.

Historien (som sannsynligvis bare kunne bli klekket ut av franske hjerner) omhandler en ork ved navn Ogrest, som samlet alle de seks dofusene og fikk uendelige krefter. Så gjorde han det eneste riktige, nemlig å tilby denne gaven til kjæresten hans. Hun ville imidlertid ikke ha dofusene, noe som selvfølgelig gjorde stakkars Ogrest veldig trist.

Han ble faktisk så trist at han nektet å slutte å gråte, og til slutt førte tårene hans til at havnivået steg så mye at store deler av verden ble oversvømt. Innbyggerne er selvsagt ikke spesielt begeistret for dette, og nå trengs det mektige helter for å sette en stopper for gråtingen før det er for sent.

Gameplayet følger samme stil som vi kjenner fra Dofus. Handlingen sees fra et isometrisk fugleperspektiv, og spillet leverer taktisk, turbasert kamp. Totalt får over 25000 spillere logge på samme verden, og kjempe mot horder av søte monstre.

Den første betatestingen vil finne sted til sommeren, og hvis du har lyst til å delta bør du følge med på det nylig lanserte nettstedet i løpet av de nærmeste dagene. Der finner du også skjermbilder, konseptkunst og en liten trailer.

Siste fra forsiden