Nytt spill fra Elixir

Det britiske nettstedet Computer and Video Games forteller at folkene bak Republic: The Revolution jobber med et spill hvor du skal beskytte jorden fra utenomjordiske fiender.

Blue Vault heter spillet, og navnet tar det fra den fiktive organisasjonen du jobber for. Denne organisasjonen jobber for å jakte og uskadeliggjøre romvesener som har infiltrert vår vakre lille planet, samtidig som de gjør alt for å sikre at den generelle befolkningen tror vi er de eneste intelligente skapningene i verdensrommet.

Tydeligvis har Elixir latt seg inspirere av Men in Black, og det er jo slett ikke dårlige nyheter. Dette strategispillet skal inneholde seks ulike typer romvesener, og omtrent 30 oppdrag hvor du skal utrydde disse.

I tillegg inneholder spillet ressursinnsankning, og rekruttering av nye agenter. Agentene dine vil ha ulike evner og egenskaper, og du vil kunne forbedre disse med tiden (slik som i rollespill og spill som Silent Storm og UFO: Aftermath). Blue Vault skal etter planen komme ut mot slutten av neste år.

Siste fra forsiden