Nytt spill fra Introversion

Like før juleferien begynte Introversion å snakke om sitt fjerde spill, Subversion.

Introversion er en av flere uavhengige utviklere som har gjort suksess på egne ben, og i høst lanserte de sitt tredje spill, atomkrigspillet DefCon. Nå har de nylig lansert en blogg, hvor de vil fortelle litt om det som skjer i deres kant av verden.

Den første posten i bloggen deres røper at studioet har endret seg kraftig i løpet av de siste årene, og at de nå jobber med mer enn ett stort prosjekt av gangen. Samtidig forteller de at de ikke kan komme med informasjon om disse på sitt eget nettsted, blant annet på av kontraktsmessige grunner.

De to nyeste postene kommer imidlertid med litt informasjon om det fjerde spillet deres, Subversion. Introversion vil ikke gi konkrete detaljer om spillet, men forteller at det er basert på et konsept de jobbet med før Darwinia, men at det ble lagt på is mens de konsentrerte seg om å få Darwinia ut på markedet. Deretter ønsket selskapet å fokusere på et spill som ikke ville ta like mye tid å utvikle, og dermed gikk de for DefCon.

Nå er de i full gang med Subversion igjen, og selv om de ikke vil røpe detaljer om gameplayet, har de i det minste gitt ut noen bilder. De er veldig klare på at disse bildene ikke representerer hva det endelige spillet kommer til å bli (de vil faktisk ikke si hva bildene representerer i det hele tatt), men de ser i alle fall svært interessante ut.

Siste fra forsiden