Nytt spill fra skaperne av Syberia

Skaperne av pek-og-klikk-klassikeren Syberia jobber med et nytt eventyrspill kalt Lost Paradise.

Det unge Paris-baserte selskapet White Birds Productions ble grunnlagt av Benoît Sokal, Olivier Fontenay og Jean-Philippe Messian. Disse har jobbet sammen over flere år, i forbindelse med flere spill utgitt av det fransk-kanadiske selskapet Microïds. Den belgiske tegneseriekunsnteren Benoît Sokal er hovedmannen bak Syberia og Amerzone.

Nå har White Birds kunngjort noen detaljer om deres første spill, som skal hete Lost Paradise. Det vil være et klassisk pek-og-klikk-spill, og handlingen vil foregå i Afrika. Hovedpersonene vil være en ung kvinne og hennes leopard. Utviklerne håper på at spillet skal utgis rundt sommeren i 2005.

Det at Benoît Sokal nå har sitt eget spillselskap får ingen innvirkning på utviklingen av Syberia II. I følge Microïds er hans arbeid med spillet omtrent ferdig, og dette svært etterlengtede spillet er ventet ute i neste måned.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om Lost Paradise etter som den blir kunngjort. For øyeblikket kan du ta en titt på White Birds Productions sin hjemmeside for å se noen konsept-tegninger fra spillet. Teksten er på fransk, men så lenge du vet at "jeux" betyr "spill" vil du nok finne frem.

Siste fra forsiden