Nytt spill fra Tribes-skaperne

Spirituell etterfølger fra GarageGames

Her er de første detaljene om Fallen Empire: Legions, et raskt og heftig onlineskytespill.

Fallen Empire: Legions er et nytt skytespill fra GarageGames, et selskap bestående av veteraner fra Dynamix, det nå nedlagte studioet bak Tribes-serien. IGN har fått den første informasjonen om spillet.

Ikke noe typisk webspill

Legions beskrives som et raskt og heftig onlineskytespill hvor to lag møtes til dyst i store og åpne spillområder. Frihet skal være et nøkkelbegrep her, og hvis du ser et interessant sted, kan du også dra dit.

Det å komme seg fra sted til sted blir gjort lettere av det faktum at du har en ryggrakett som lar deg fly rundt i omgivelsene dine.

Naturligvis får du tilgang på en rekke ulike typer våpen, inkludert rakettkastere, snikskytterrifler og maskingevær. Her forteller GarageGames at de planlegger mange overraskelser underveis i utviklingen.

Utviklernes fokus er ikke på å lage en storproduksjon som kan ta opp kampen med titler som Crysis og Halo 3. I stedet fokuserer de hundre prosent på å lage et underholdende gameplay.

GarageGames forteller at de ønsker å lansere en fungerende og underholdende kjerneversjon relativt tidlig, for siden å gradvis innføre nye funksjoner og nytt innhold. Planen sammenlignes med episodekonseptet vi kjenner fra før.

Dermed vil spillet kunne vokse og utvikle seg basert på feedback fra spillerne. I tillegg vil det forhåpentligvis hindre spillere i å gå lei tidlig, da det alltid vil være noe nytt å se frem til.

Fallen Empire: Legions vil være spillbart gjennom en normal nettleser, takket være InstantAction-systemet GarageGames jobber med. Dette vil de bruke i en ny spillportal som beskrives som en slags PC-versjon av Xbox Live Arcade.

Den første versjonen av spillet skal lanseres innen få måneder.

Siste fra forsiden