Nytt Strategic Command-spill fra Battlefront.com

Battlefront.com har akkurat kunngjort at de jobber med etterfølgeren til Strategic Command, et seriøst strategispill hvor handlingen er hentet fra andre verdenskrig.

Strategic Command 2: Blitzkrieg lar deg omskrive historien gjennom seks store kampanjer og lar deg kommandere styrkene til 28 ulike land (6 store og 22 mindre), inkludert Tyskland, USA, Storbritannia, Sovjetunionen, Frankrike, Italia, Spania, Kanada, Polen og Finland. Spillets kart sees skrått ovenfra, og minner grafisk sett om det vi kjenner fra Civilization-serien. Strategic Command 2 kommer også med en egen editor som lar deg lage egne kart, scenarier og enheter.

Spillet inneholder 16 ulike typer enheter, og hver av disse har opp mot 26 ulike karakteristikker. Enhetene dekker alle aspektene av krigføring til lands, vanns og i luften. Strategic Command 2 kommer også med avanserte muligheter for diplomati, svært intelligente datamotstandere, mulighet for flerspiller over nettet, LAN og "hotseat" (altså to personer på samme maskin) og en hel rekke andre spennende elementer.

Strategic Command 2: Blitzkrieg er ventet i salg i løpet av årets fjerde kvartal, men det vil ikke overraske oss om nordmenn vil måtte kjøpe spillet over nettet, da dette antakeligvis ikke er et spill som vil appellere til de store massene, og som derfor vil oppleve begrenset distribusjon i vår del av verden.

Siste fra forsiden