Nytt strategispill fra Nival

Paradox og Nival har kunngjort Frontline: Kursk, det første spillet i en ny serie med sanntidsstrategispill.

Den svenske utgiveren Paradox Interactive ser ut til å seile i medvind for tiden, og nå har de kunngjort en avtale med Russlands kanskje mest profilerte utvikler, Nival Interactive. Nival har tidligere stått for titler som Heroes of Might & Magic V, Silent Storm og Blitzkrieg-spillene, og sistnevnte ser ut til å ha mange likhetstrekk med det nykunngjorte Frontline: Kursk.

Frontline: Kursk er et sanntidsstrategispill hvor mye av handlingen er hentet fra slaget ved Kursk, et av de største og viktigste slagene på østfronten under andre verdenskrig. Pressemeldingen fra Paradox forteller at gameplayet er inspirert av Blitzkrieg-serien, men at vi får et forbedret brukergrensesnitt og svært avansert grafikk.

Ellers fortelles det ikke særlig mye om dette nye spillet, som utvikles i samarbeid mellom N-Game Studios og Nival. Lanseringen skal etter planen finne sted i løpet av første kvartal 2007, og både Paradox og Nival er svært entusiastiske over å kunne samarbeide om å gi ut dette spillet på verdensbasis. Fredrik Wester fra Paradox forteller:

- Nival er en anerkjent utvikler med et sterkt fokus på interessante titler som utfordrer gamere, noe som også er viktig for Paradox Interactive. Frontline: Kursk er et eksempel på en slik premium-tittel, og når vi nå går i gang med dette partnerskapet er vi svært fornøyde over å kunne gjøre det til det første spillet fra Nival som vi gir ut på verdensbasis.

Siste fra forsiden