Nytt strategispill fra Sverige

Svenske Colossai Studios har kunngjort Frontline Nation, et turbasert strategispill hvor du får ta del i en ny europeisk krig.

Frontline Nation foregår i en nær fremtid, hvor Europa preges av nasjonalisme og militarisme. Nå ruster de europeiske nasjonene opp i all hemmelighet, og planene deres er å utvide landegrensene sine - med eller uten naboenes tillatelse.

Du får makten over ett av disse landene, og må bruke politikk, strategi og taktikk for å sørge for at det overlever tiden som kommer. Du må lage allianser med viktige nasjoner, utvikle masseødeleggelsesvåpen, drive forskning og sende hærene dine i kamp på kontinentet.

Gameplayet er delt i to; en strategisk del hvor du jobber med diplomati, forskning og koordinering av de militære styrkene dine, og en taktisk del hvor du får full kontroll over styrkene i dynamiske, heksagon-baserte landskaper. De taktiske kampene er raske, men takket være ulike terrengtyper, dynamisk vær og dag-natt-sykluser, loves vi massevis av taktiske muligheter.

Kartet i dette turbaserte strategispillet kommer med over 500 regioner og 90 byer, og kan spille som 45 spillbare land (fra Malta til Russland). Totalt får du over 20 typer enheter, hver med sine egne spesifikke egenskaper. Taktisk kamp foregår både på land, havet og i lufta, og spillet kommer med et robust diplomatisystem og mange muligheter for spionasje og sabotasje.

Frontline Nation utvikles for Windows, Mac og Linux, og skal etter planen komme i salg i årets siste halvdel. Spillet benytter seg av Torque Game Engine. Mer informasjon om Colossai Studios og Frontline Nation kan du finne på utviklerens nettsted.

Siste fra forsiden