Nytt strategispill om Kong Arthur

Spore Games har akkurat kunngjort at de jobber med et sanntidsstrategispill basert på legenden om Kong Arthur.

En gang i løpet av det sjette århundret - i den perioden vi i dag kaller for mørkealderen - forteller legenden at sønnen til Uther Pendragon tok tilbake hjemlandet sitt fra brutale invasjonsstyrker. Arthur, som han het, hadde ikke kongelig blod, men kom til makten ved at han var den som klarte å trekke det berømte sverdet Excalibur fra steinen det stod fast i.

I sanntidsstrategispillet King Arthur: Pendragon Chronicles får du spille Kong Arthur og hans styrker, og må jage invasjonsstyrkene ut av Britannia. Spillet gjør som så mange andre for tiden og kombinerer rollespill med sanntidsstrategi - her får du kjempe i episke slag samtidig som du kan løse oppdrag for karakterer du kommer over på eventyrene dine. I løpet av spillets gang kan du også prøve å finne tretten verdifulle (og nyttige) gjenstander, inkludert den hellige gral.

Spillet kommer også med heltekarakterer som får rollen som ledere på slagmarkene, og kan sørge for at styrkene under dem kjemper i effektive formasjoner. Dessuten har disse karakterene mulighet til å utføre spesialangrep, og alle heltene har sine egne styrker og svakheter.

Spillet er under utvikling hos Spore Games, og vil kjøre på en modifisert versjon av Torque-spillmotoren (som de forrige spillene Tribes-serien benyttet seg av, og som i dag kan kjøpes for en rimelig billig penge hos internettutgiveren GarageGames). Spillet har for øyeblikket ingen utgiver eller utgivelsesdato.

Siste fra forsiden