Nytt Strugatsky-spill til Europa

Lighthouse gir ut interaktivt mysterium

Dead Mountaineer's Hotel er et mystisk eventyrspill basert på en Strugatsky-roman ved samme navn.

Bøkene til de russiske Strugatsky-brødrene har vist seg å være svært godt inspirasjonsmateriale for østeuropeiske spillutviklere, og spill som S.T.A.L.K.E.R., Galactic Assault og Hard to be a God er alle basert på historier de har skrevet.

Her har ikke helsemyndighetene hatt inspeksjon på en stund.

Nå har Lighthouse Interactive kunngjort at de vil gi ut Dead Mountaineer's Hotel, fra russiske Akella, i Europa og USA. Dette er et eventyrspill der vi følger en politimann som får ferien sin avbrutt av et mystisk drap.

Handlingen foregår i og rundt hotellet Dead Mountaineer's Hotel, hvor politimannen og en rekke andre holdes fanget av en grusom snøstorm. Det hele starter rolig nok, og alt er tilsynelatende helt normalt.

Det viser seg imidlertid at hotellet har opplevd en rekke merkelige hendelser i årenes løp, og det hele kulminerer med mordet som finner sted kort tid etter din ankomst. Du må finne morderen, og finne ut hvem - eller hva - som står bak de mystiske hendelsene.

I løpet av spillet får du stifte bekjentskap med femten ulike figurer, utforske en rekke vakre miljøer og løse massevis av gåter i et ikke-lineært gameplay. Spillet kommer med fem ulike avslutninger, og hvilken du får oppleve er avhengig av valgene du tar underveis.

Dead Mountaineer's Hotel skal etter planen lanseres i løpet av årets tredje kvartal, og kommer kun til PC. Mer informasjon kan du finne på spillets nettsted.

Siste fra forsiden