Nytt studio, nytt actionspill

Humoristisk superheltaction

En rekke erfarne bransjefolk jobber med et nytt actionspill for Capcom.

Bionic Games er et ferskt utviklerstudio med flere erfarne spillutviklere i staben. Ansatte har erfaring fra velkjente titler som Ratchet & Clank, Tony Hawk, og Spyro. De har nå kunngjort sitt første prosjekt, et actionspill bestilt av Capcom.

Teaser fra Spyborgs

Vis større

Teaser: Spyborgs

Stikkord:
  • action
  • spill
  • wii
  • spyborgs


Spyborgs er eksklusivt til Wii, og handler om en gruppe superspioner som må redde verden fra merkelige skurker. Estetikken og handlingen i spillet skal ligge tett opp til den vi kjenner fra tegnefilmserier på lørdagsmorgenen. Spillet skal visstnok ikke ta seg selv veldig høytidelig, men fortelle en humoristisk historie om helter og skurker.

Spiongruppen består av fem ulike medlemmer, blant annet en steintøff soldat med et gevær der den ene hånden hans burde være, og en smidig dame med sverd og kampsportteknikker. Laget har også to unge jyplinger, og en diger kamprobot med masse slagkraft.

Lagtemaet skal være sentralt i Spyborgs, og i enspillerdelen må du bytte mellom de forskjellige heltene for å overkomme de mange hindringene du støter på. Der én helt ikke lykkes har kanskje en annen de egenskapene du trenger. Det er også en tospillerdel hvor to kan samarbeide om å bekjempe ondskap og urett.

– Vårt mål er å få mest ut av den nyskapende Wiimoten, og samtidig få til en ny standard for samarbeid i spill. Vi ville også ha masse humor i spillet, noe vi mener vi har fått til. Dette er et spill du kan le av, forteller Bionic Games-sjef Michael Haller i en pressemelding.

Det er foreløpig ikke kunngjort når Spyborgs skal utgis.

Siste fra forsiden