Nytt Super Monkey Ball på vei

Aiai og apevennene hans er snart tilbake i et nytt Super Monkey Ball-spill til GameCube, PS2 og PSP.

Super Monkey Ball Adventure tar den populære serien i en ny retning. Tidligere spill i serien har kun vært fokusert på hjernetrim og ekstrem presisjon, men det nyeste spillet gir spillet et mer plattformspillaktig gameplay med sterke historieelementer.

Tidligere hadde ballen i Super Monkey Ball rimelig begrensede egenskaper (altså, den kunne rulle), men nå kan den også sveve, bokse, bli usynlig og klistre seg til vegger. I tillegg til historiemoduset kommer Super Monkey Ball Adventure med femti nye "puzzle"-baner og seks nye minispill.

Historien omhandler en kamp mellom to apekongeriker. En prins og en prinsesse rømmer fra de to rikene, for å få hjelp til å skape fred av Aiai, Meemee, Gongon og Baby. Nå må apeheltene overvinne krigshisserne og forene de to kongerikene slik at apeballverdenen igjen kan oppleve fred.

Super Monkey Ball Adventure utvikles av britiske Travellers Tales, og skal etter planen lanseres til høsten (tredje kvartal 2006). Spillet kommer til GameCube, PS2 og PSP. Sistnevnte versjon kommer med eksklusive muligheter for trådløs flerspiller og et nytt byttespill.

Siste fra forsiden