Nytt Total War allerede i februar

Napoleon: Total War i februar 2010

Total War-serien har etter hvert blitt en stor favoritt blant de mer seriøse hobbystrategene verden over. Taktikk og strategi i episk skala er stikkordet, og bare total dominans er akseptabelt i noen av spillene, som er satt til forskjellige tidsepoker. Empire: Total War, som ble lansert tidligere i år, ga oss regi over gigantiske sjøslag og krigføring på tørr bakke. Det introduserte også mer moderne våpen, som musketter og kanoner.

Napoleon selv?

Det kommer kanskje som en overraskelse at Creative Assembly og SEGA nå kan melde om at et nytt Total War ikke bare er på vei, men slippes allerede i februar.

Napoleon: Total War heter spillet, og iterasjonen er som navnet tilsier sentrert rundt den kortvokste kjempens militære bragder. Fra hans spede start i Italia og Egypt, til det fryktinngytende Russland. Og til slutt; det legendariske slaget ved Waterloo.

Nøyaktig hvordan utfallene blir i de forskjellige slagene er imidlertid ikke gitt på forhånd. Ifølge utviklerne får spilleren i ekte Total War-ånd muligheten til å skrive verdenshistorie selv.

Utvikleren melder at Napoleon: Total War i større grad vil være historiedrevet, og at det skal bygges videre på Empires grunnsteiner gameplay-messig. Mer er foreløpig ikke kjent.

Napoleon: Total War slippes altså i februar, og sannsynligvis er det snakk om en PC-lansering. Vi gleder oss stort!

(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden