Nytt Total War-spill annonsert

Rett før helgen ble det neste strategispillet i den populære Total War-serien kunngjort. Den fjerde utgivelsen i serien er basert på syv års erfaring og utvikling.

Total War-serien har blitt en meget populær farsott blant strategientusiaster, det er de totalt 3,5 millioner solgte spillene et solid bevis på. Medieval 2: Total War er nå annonsert som det fjerde spillet i franchisen, og vi loves blant annet de mest episke og filmatiske 3D-kampene som noen gang er vist i et PC-spill.

Handlingen i Medieval 2 er igjen satt til middelaldren, i årene 1080 til 1530 - den mest turbulente og blodige tidsepoken i europeisk historie. Men utover i spillet vil man også kunne utforske amerikanske slagmarker, og kjempe mot aztekerne.

- Medieval 2: Total War er et resultat av syv år med kontinuerlig utvikling av Total War-serien, og har blitt designet for å appellere til alle type spillere, ikke bare strategientusiastene. Hvert utgivelse i serien har overgått den forrige, og Medieval 2: Total War vil ikke være noe unntak, forteller Mike Simpson, studiosjef hos Creative Assembly, i en pressemelding.

En sterkt forbedret grafikkmotor skal gi oss en rekke visuelle og gameplaymessige forbedringer, hvor det blant annet er mulig å animere over 10 000 dynamiske figurer samtidig, i ett og samme skjermbilde. For første gang i Total War-serien er hver tropp kledd opp individuelt, med egne heraldiske farger og rustninger.

Terrenget og omgivelsene blir mer omfattende og varierende enn tidligere. Vi kan i følge Sega se frem til over 200 nye enheter, bedre muligheter for beleiringer, nye våpen og detaljert skademodell på bygningene.

Videre blir det snakket om en totalrenovering av flerspiller-delen, som vil tilby en dynamisk kampanje supplert med en uovertruffen nærkampkoreografi som viser hvor brutal middelalderkampene var.

Medieval 2: Total War lanseres i løpet av fjerde kvartal 2006, og skal vi tro Sega blir det tidenes største strategispill på PC. På det offisielle nettstedet kan dere finne mer detaljert informasjon om hva som er i vente. De aller første skjermbildene er lagt opp i vårt bildegalleri.

Siste fra forsiden