Nytt Warhammer-MMORPG på vei

Mythic Entertainment har sikret seg rettighetene til å lage et MMORPG-spill basert på Warhammer-universet. Deja Vu?

Warhammer er tydeligvis MMORPG-lisensen som ikke ville dø. For en tid tilbake kunngjorde britiske Climax at de jobbet med Warhammer Online, en tittel som så rimelig interessant ut helt til den ble kansellert i fjor sommer. Nå er det amerikanske Mythic som har sikret seg rettighetene til å lage et MMORPG-spill basert på dette hardkokte fantasyuniverset.

Det fortelles ikke om den nye tittelen lages helt fra bunnen av, eller om Mythic har skaffet seg restene av det Climax-utviklede Warhammer Online. Generelt fortelles det faktisk veldig lite om den kommende tittelen, annet enn at planen er at den skal lanseres for PC i 2007. Avtalen gjelder forøvrig mer enn ett spill, så om spillet blir en suksess skal vi ikke se bort i fra etterfølgere.

Mythic Entertainment har tidligere stått bak Dark Age of Camelot, som regnes som et av de bedre MMORPG-spillene så langt. De forteller at de er svært fornøyde med å kunne jobbe på en såpass kjent lisens, og at målet deres er å skape det beste "RvR-baserte" MMORPG-spillet noensinne.

Siste fra forsiden