Nytt zombiespill bruker Source-motoren

Black Widow Games har kunngjort They Hunger: Lost Souls, et kommersielt zombiespill som benytter seg av Valve sin Source-motor.

They Hunger: Lost Souls er basert på den populære They Hunger-serien av modifikasjoner til det originale Half-Life. Spillet er et førstepersons skytespill som foregår i det nordøstlige Europa en gang på sekstitallet. Her skjer det en rekke merkelige hendelser, og det hele kulminerer i at de døde vekkes opp fra gravene sine.

Du får rollen som en turist som har vært involvert i en tragisk ulykke, og som nå prøver å komme deg etter den traumatiske hendelsen. Dessverre blir det ikke mye tid til å roe nervene - det eldgamle og tilsynelatende fredelige klosteret du søker tilflukt i får nemlig besøk av en haug blodtørstige zombier, og situasjonen blir raskt rimelig dyster.

Black Widow Games forteller at They Hunger: Lost Souls vil utnytte seg maksimalt av Source-motoren for å sikre avansert grafikk, fysikk og nye gameplaymuligheter. Spillet er omtrent 75 prosent ferdigutviklet, og for øyeblikket vurderer Black Widow Games hvordan de skal distribuere spillet. Ønsket deres er å sikre at spillerne kan kjøpe det svært billig, og det ser ut som spillet primært vil bli lansert over nettet.

Mer informasjon om They Hunger: Lost Souls finner du på Black Widow Games sitt nettsted.

Siste fra forsiden