Nyversjon av The Settlers 2

Mange The Settlers-tilhengere syntes at de beste spillene i serien var de to første. Nå kan de glede seg til en nyversjon av The Settlers 2.

The Settlers kom ut før det egentlig var noe som het "sanntidsstrategispill", og var et grensesprengende spill. Spillet presenterte et fullstendig unikt gameplay svært få andre spill har forsøkt å etterligne. Etterfølgeren kom noen år senere, og utvidet originalens gameplay med en rekke små og store nyheter, uten at det forandret på hovedkonseptet.

For mange The Settlers-tilhengere representerer toeren høydepunktet i serien. De to neste spillene gjorde en del forandringer som ikke falt i like god jord hos alle, mens det femte Settlers-spillet knapt har noe med forgjengerne sine å gjøre. Derfor er det nok mange som blir glade over å høre at Blue Byte og Funtastics (skaperne av Cultures-serien) jobber med en ny versjon av The Settlers 2.

I denne versjonen er gameplayet praktisk talt identisk med det vi fant i toeren, komplett med det gamle veisystemet og det hele. Noen endringer får vi, slik som ordentlige flerspillermuligheter og en ny historiebasert kampanje, men ellers er det meste likt. Grafikken er imidlertid i full 3D, og spilleren kan rotere og zoome slik han eller hun vil.

Den tyske lanseringen er satt til høsten, og vi håper Ubisoft også vil gi ut spillet i engelskspråklig form, på tross av at serien helt klart er mest populær i Tyskland. Der i gården har man visst om dette spillet en stund, og det finnes allerede mange skjermbilder og en video på spillets tyske nettsted.

Siste fra forsiden