Oblivion-ekspansjon på vei?

Det kan se ut som The Elder Scrolls IV: Oblivion får en ekspansjonspakke før året er omme.

Gamespot har tatt en titt på den amerikanske nettbutikken GameStop sitt nettsted, hvor de har funnet en spennende liten sak for de som liker rollespillet The Elder Scrolls IV: Oblivion. Butikken hadde nemlig lagt inn en ekspansjonspakke til Oblivion i systemet sitt. Denne het Knights of the White Stallion, og skulle lanseres 21. november i år.

GameStop nå fjernet den fra nettstedet sitt, noe som tyder på at Bethesda ikke er helt klare til å kunngjøre den enda. Med tanke på at GameStop hadde både konkret navn og utgivelsesdato, er det ikke særlig trolig at de kun har gjettet seg til at Bethesda ville lansere en ekspansjon til spillet, og lagt den inn i systemet sitt slik at folk kunne forhåndsbestille den.

The Knights of the White Stallion er, som hardbarkede Oblivion-spillere utvilsomt vet, en fraksjon basert i havnebyen Leyawiin, helt sør i Cyrodiil. De leies ofte inn av byens hertug for å løse diverse problemer, og i et av oppdragene i Oblivion fikk spilleren mulighet til å bli medlem av denne fraksjonen.

GameStop hadde ingen informasjon om innholdet i ekspansjonen, så inntil Bethesda kommer med en offisiell kunngjøring kan vi ikke gjøre noe annet enn å spekulere. Om ekspansjonen kommer med et nytt landområde er det noen som tipper at det kan være hele eller deler av Elsweyr, som er hjemområdet til de katteaktige khajiitene. Elsweyr grenser til det sørvestlige Cyrodiil, og er bare et steinkast fra Leyawiin.

Siste fra forsiden