Obsidian utvikler Neverwinter Nights 2

Nå er det offisielt: Neverwinter Nights 2 er på vei, og utvikles ikke av BioWare, men av kompisene deres i Obsidian Entertainment.

På tross av at de enda ikke har sluppet et eneste spill, har Obsidian Entertainment skaffet seg en rekke tilhengere og (kanskje viktigst av alt) flere store kontrakter. Dette skyldes naturligvis det faktum at selskapet består av en gruppe veteraner fra den nå nedlagte superutvikleren Black Isle Studios, men vel så viktig er de nære båndene utvikleren har til BioWare, som er en av lederne innenfor rollespillsjangeren.

Nå er det klart at Obsidian Entertainment jobber med etterfølgeren til BioWare-spillet Neverwinter Nights. Tilhengeren av originalen kan glede seg over at BioWare vil samarbeide med dem under utviklingen, for å sikre at spillet blir tro mot det første spillet i serien.

Neverwinter Nights 2 kommer ikke på markedet før i 2006, så vi har ikke særlig mye informasjon om spillet enda. Det offisielle nettstedet inneholder lite annet enn en introduksjon skrevet av Obsidian-sjefen Feargus Urquhart og et forum - som akkurat nå er nede, muligens på grunn av den store pågangen fra rollespillelskere verden over. Spillet kommer naturligvis til PC, men Atari har ikke utelukket at det også vil komme konsollversjoner.

Siste fra forsiden