Ødelegg alt i Red Faction: Armageddon

Pressemelding gir oss mer informasjon om dette destruktive spillet.

Red Faction: Guerilla klarte med hell å gjenopplive den populære eksplosjonsglade skyteserien. Nylig ble det klart at oppfølgeren, Red Faction: Armageddon er under utvikling, takket være en debuttrailer. Nå vet vi endelige litt mer om selve spillet.

I en pressemelding røpes det at vi i dette skytespillet tar kontroll over Darius Mason, som er barnbarnet til Alec i det første spillet. Med et uhell slipper Darius ut en eldgammel, ond kraft, og det blir hans jobb å sette en stopper for ondskapen og hindre Armageddon i å bryte ut.

Fysikk vil nok en gang spille en stor rolle, alt tyder på at bygninger og vegger kan rives ned med enda større effektivitet enn i forgjengeren. Ødeleggelse var det store salgsargumentet til Guerilla, og Armageddon skal fortsette å revolusjonere skytespillsjangeren på samme måte.

I Armageddon får vi en rekke nye våpen og verktøy, deriblant et våpen med navn Magnet Gun. Darius er derimot ikke bare flink til å rive ned og ødelegge, han kan også takket være ny Geo-mod-teknologi reparere og gjenoppbygge hvis det skulle være nødvendig.

Det loves varierte spillområder, alt i fra brennende lava til frysende kalde grotter, spillet vil gi nye lekeplasser for spillerne både når de spiller alene og sammen med andre.

Red Faction: Armageddon har blitt skjøvet litt tilbake i tid, spillet lanseres innen mars 2011, til X360, PS3 og Windows PC.

(Kilde: Pressemelding)

Les også:Finn frem hammeren
Les også:Red Faction: Guerilla til PC har fått slippdato
Les også:Under jorda igjen


Siste fra forsiden