Offisielt America’s Cup-spill fra Nadeo

Virtual Skipper-serien får et offisielt America's Cup-spill til våren. Arbeidet foregår som vanlig hos TrackMania-utvikleren Nadeo.

Om du er interessert i seilsport, er Virtual Skipper sannsynligvis en serie du kjenner til fra før. Her får du kontroll over ulike typer seilbåter, og må kjempe om å komme først i mål. Underveis utfordres du av endringer i vindforholdene og mye mer.

Seilbåter i ferd med å bryte lydmuren

Nå har den franske utgiveren Focus Home Interactive kunngjort at serien får et femte spill til våren. Denne gangen har de sikret seg lisensen til den prestisjefylte America's Cup-konkurransen. Årets konkurranse er nummer 32 i rekken, og går av stabelen i Valencia.

I Virtual Skipper: 32nd America's Cup får du spille som et av 11 offisielle lag, og kjempe om seieren i Louis Vuitton Cup. Om du vinner denne konkurransen får du utfordre Alinghi, det sveitsiske laget som sitter på America's Cup-pokalen.

Mer enn bare America's Cup

Det er America's Cup som er høydepunktet i denne utgaven av Virtual Skipper, men utviklerne i Nadeo har ikke glemt de andre aspektene av spillet. Her får vi tilgang på fire ulike typer seilbåter, og seile utenfor America's Cup-havnene (Valencia, Trapani, Marseille og Malmø), samt ti andre kjente steder.

32nd America's Cup hadde ikke vært et ekte Nadeo-spill uten et omfattende redigeringsverktøy, så dette får vi selvsagt også. Her kan du lage dine egne "baner", og du får tilgang på en haug av ulike kart som du kan bruke i enspiller og flerspillermodus.

I vår del av verden vil Virtual Skipper: 32nd America’s Cup distribueres av den svenske utgiveren Paradox. De tar seg også av en rekke andre spill fra Focus Home Interactive, inkludert Runaway 2 og TrackMania United. Mer om serien finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden