Offisielt: Gears of War til PC

Knallsuksessen Gears of War kommer til PC med nytt innhold. Og nei, du trenger ikke Vista for å spille det.

Da Xbox 360-skyteren Gears of War ble lansert i fjor endte det opp med en lekker tier i vår omtale, og ble en av fjorårets største kassasuksesser. Nå er turen kommet for PC – i dag tidlig bekreftet Microsoft at Gears of War slippes for Windows før året er omme.

Skjermbilde fra PC-versjonen

PC-versjonen av Gears of War kommer med det samme intense gameplayet som Xbox 360-versjonen, og i tillegg får den mye nytt innhold. Her nevnes tre nye flerspillerkart og en ny flerspillertype, et redigeringsverktøy (slik at PC-eiere kan lage egne spillområder og så videre) og DirectX 10-støtte.

I tillegg loves vi fem nye enspillerkapitler, noe både nye og gamle spillere utvilsomt vil sette pris på. Er det én ting man kanskje kan kritisere Xbox 360-versjonen for, så er det lengden, og med fem nye kapitler vil det forhåpentligvis bli vanskelig å si det samme om den kommende PC-versjonen.

Ellers loves vi selvsagt full støtte for Windows Live, med «achievement»-poeng og det hele. Avslutningsvis kan vi berolige alle som fryktet en Vista-eksklusiv PC-versjon av Gears of War – spillet vil også støtte Windows XP.

Mer informasjon om Gears of War kan du få ved å lese omtalen av Xbox 360-versjonen.

Siste fra forsiden