Offroadspill med Unreal-motor

Nytt spill fra skaperne av UAZ Racing 4x4

Snart får vi kjøre villmann i uvirkelige skoger.

Russiske Avalon Style Entertainment har kunngjort Off Road Drive (også kjent som 4x4 Off Road III), et realistisk bilspill der du må kjøre trial-racing i villmarken.

Bilde fra 4x4 Hummer, som kommer senere i år.

Spillet lar deg modifisere og fininstille kjøretøyet ditt, og du vil også få mulighet til å installere (og benytte deg av) vinsjer og annet ekstrautstyr.

Fokuset skal ikke være på ren racing, men på finne effektive måter å komme seg gjennom nærmest umulige hinderløyper på. Store steinhauger, dype gørmedammer og bratte bakker er noen av utfordringene du møter.

Som første russiske studio noensinne, har Avalon Style sikret seg en avtale med Epic Games om bruk av Unreal 3-grafikkmotoren. Epic-visepresident Mark Rein forteller at selskapet er fornøyd med å ha Avalon Style med på Unreal-laget:

– Vi gleder oss til å se Avalon Style kombinere deres bakgrunn som utvikler av realistiske offroadspill med vår Unreal Engine 3-teknologi. Flere og flere utviklere beviser at Unreal Engine 3 er en motor som kan brukes i flere sjangre.

Avalon Style har tidligere utviklet 4x4 UAZ Racing, og til høsten får vi en europeisk lansering av etterfølgeren, 4x4 Hummer (som alle bildene til denne artikkelen er hentet fra).

Siste fra forsiden