The Dark Pictures Anthology – Little Hope

Okkult koloniskrekk på vei fra Until Dawn-utviklerne

Little Hope er det neste spillet i Supermassive Games' frittstående skrekkspillserie og er ute tidligere enn du tror.

Supermassive Games, utviklerne bak det populære Until Dawn, har etter sigende mange ideer for fremtidige spill, og nå har de dratt sløret av enda et nytt prosjekt: Little Hope. Dette er det neste spillet i The Dark Pictures Anthology, en serie med frittstående skrekkspill som tar for seg forskjellige troper og deler av klassisk skrekk og gru.

Det er disse som skal få kjørt seg i Little Hope.
Supermassive Games

Spillets nyeste trailer (som du kan se over) viser en del av hva spillet har å by på, i tillegg til å fortelle oss at det kommer allerede en gang i løpet av sommeren 2020.

I Little Hope er det okkultisme som står for tur, idet vi vender nesa mot det som etter sigende er kolonitiden i Nord-Amerika. I en liten landsby går det rykter om at det er noe meget ufyselig i gjerde, og det blir opp til spilleren, som inntar rollen som en bøling eventyrlystne i vår tid, å finne ut hva som gikk galt i fortiden og samtidig finne ut hvorfor dette påvirker nåtiden.

Midt oppi det hele står den samme fortellerskikkelsen som også dro i snorene i fjorårets eventyr, Man of Medan. Det er fremdeles ikke Peter Stormare, noe som selvfølgelig er en liten nedtur.

Forbedringspotensiale

Avbildet: Ikke Peter Stormare.
Supermassive Games

Spillet vil være et nymotens eventyrspill, som betyr at man må plukke opp diverse gjenstander, hamre på knapper innimellom og utforske spillets omgivelser etter spor og ledetråder som kan hjelpe deg på veien videre. Som vanlig for Supermassive Games vil det også være mulig å dele opplevelsen med andre spillere via en litt unik samarbeidsmulighet.

Det er ikke lenge siden Supermassive Games lanserte det første spillet i The Dark Pictures Anthology, Man of Medan. Det fikk heller laber mottagelse her på bruket, mye takket være det undertegnede betegnet som forutsigbar og billig skrekk:

– Verst av alt er nok spillets ekstremt billige forsøk på skrekk og gru – det er rett og slett altfor mange «jump scares», og utførelsen er nesten amatørmessig. Samtidig er det dessverre også slik at det faktum at hverken figurene eller flyten klarer å holde tritt med det man kan forvente av et spill av denne typen, heller ikke taler til spillets fordel, het det i vår anmeldelse.

Little Hope lanseres på PlayStation 4, Xbox One og Windows i sommer.

LES OGSÅ: Bloodborne er mer urovekkende enn mange av dagens skrekkspill »

Siste fra forsiden