Ondskapen kommer til Wii

Det blodige grøsserspillet Resident Evil 4 kommer til Wii, og senere i år får vi også et helt nytt Resident Evil-eventyr på konsollen.

I påsken ble det klart at Capcom jobber med to Resident Evil-produkter for Wii. Det første er Resident Evil 4: Wii Edition, som kommer i salg til sommeren. Wii-versjonen av Resident Evil 4 benytter seg tungt av konsollens innovative kontrollsystem, noe som i følge Capcom vil gjøre innlevelsen enda større enn før.

Resident Evil 4 foregår i Sør-Amerika, hvor Leon Kennedy er på leting etter presidentens forsvunne datter. Etterforskningen tar ham med til en merkelig by der ting viser seg å ikke være helt som de skal. Historien blir snart rimelig blodig, og kampen for å overleve blir like intens som i de tidligere spillene i serien. Wii-utgaven inkluderer også ekstrainnholdet fra PS2-versjonen.

Det andre nye Resident Evil-spillet heter The Umbrella Chronicles, og her må du komme deg helskinnet gjennom områder fra Resident Evil 0, 1, 2 og 3, samt noen helt nye områder. Dette er ikke et klassisk overlevelsesspill, men henter i stedet inspirasjon fra skytegallerispill som House of the Dead.

I The Umbrella Chronicles bruker du Wii-moten som en lyspistol, og skyter fæle zombier og det som verre er ved hjelp av en rekke ulike våpen. Du beveger deg fremover "på skinner", men spillet tilbyr flere ulike ruter gjennom de uhyggelige omgivelsene. The Umbrella Chronicles kommer i salg senere i år.

Siste fra forsiden