One Must Fall: Battlegrounds

Etterfølgeren til PC-ens mest populære kampspill er her, og nå har utviklerne gitt ut en demo som lar deg spille både i enspiller og flerspiller.

I One Must Fall: Battlegrounds kontrollerer du enorme roboter som utkjemper voldsomme kamper på en rekke forskjellige arenaer. Målet er naturligvis sørge for at motstanderrobotene ender opp som skrapmetall, samtidig som du hindrer at din egen robot lider denne ublide skjebnen. Spillet fokuserer på flerspiller over nettet, og lar opp til 16 roboter kjempe mot hverandre samtidig (i stedet for to, som er vanlig i denne sjangeren).

One Must Fall: Battlegrounds er etterfølgeren til One Must Fall: 2097, som er det mest populære kampspillet på PC så langt. Spillet ble publisert av Epic i 1994, og har senere blitt gjort tilgjengelig for gratis nedlasting (se lenke under).

Denne demoen lar deg prøve tre kamproboter fra det nye One Must Fall-spillet, og inneholder tre arenaer (inkludert en Laserball-arena) og to enspillerkampanjer. Demoen er på hele 295 MB, og kan lastes ned fra disse nettstedene:

Siste fra forsiden