onEscapee ute for PC

Dagens store overraskelse: Amigaklassikeren onEscapee er lansert for PC. Om du likte Another World og Heart of Darkness har du noe å glede deg til her.

onEscapee ble utgitt i en tid da de aller fleste hadde forlatt Amigaplattformen til fordel for PC og diverse konsoller, og er derfor ikke særlig godt kjent i dag. Det er like fullt et flott spill, som fikk svært gode kritikker da det kom ut. Spillet markerte også debuten til den ungarske utvikleren Invictus, som senere har laget spill som Insane, Street Legal og Cross Racing Championship (som fortsatt ikke er lansert).

onEscapee foregår i en fjern fremtid hvor verden har blitt invadert av romvesener. Spillet følger en uheldig kar som uten å forstå hvorfor har blitt bortført, og som nå må prøve å slippe unna med livet i behold. Gameplayet minner om Delphine-klassikeren Another World og Amazing Studios sitt Heart of Darkness. Det hele er en filmatisk blanding av plattform og tenkespill, hvor handlingen sees fra siden.

Nå har Invictus lansert en PC-versjon av spillet. Denne kan du laste ned og kjøpe direkte fra nettstedet deres. Filen er på cirka 140 MB, og prisen er omtrent 60 kroner. PC-versjonen skal ha fått flere forbedringer i forhold til Amigaversjonen, men er likevel stort sett tro mot originalen. For mer informasjon kan du besøke det offisielle nettstedet, ved å følge lenken nederst.

Siste fra forsiden