Onlineversjon av Bust a Move på vei

Klassiske Bust a Move får en onlineversjon for PC, som blir gitt ut av 505 Games.

Bust a Move (også kjent som Puzzle Bobble) er en av arkadespillprodusenten Taitos største klassikere. Her får du kontroll over en liten boblekanon i bunnen av spillbrettet, som skyter bobler i ulike farger. I toppen av spillbrettet finner du flere slike bobler, og målet er å gradvis renske skjermen for bobler ved å sørge for at tre (eller flere) bobler av samme farge kommer i kontakt med hverandre.

Nå er det klart at spillet får en onlineversjon for PC, som blir gitt ut av 505 Games. Her får vi kjempe mot spillere fra hele verden, og gjøre vårt beste for å nå toppen av spillets internasjonale poengtavle. Spillet kommer med en haug nye og originale bonusgjenstander, samt flere ulike figurer som alle har sine egne unike egenskaper.

Ellers fortelles det ikke spesielt mye om spillet, og det er uklart om dette er en videreutviklet versjon av Taitos gratis onlineversjon (som ble stengt i fjor). Skjermbildene viser imidlertid at i tillegg til å spille på nettet, kan to spillere kjempe mot hverandre på samme maskin (slik som i tidligere spill i serien). Bust a Move Online blir 505 Games andre PC-utgivelse (den første er militærsimulatoren Armed Assault).

Siste fra forsiden