Operation Flashpoint 2 i 2006

Den seneste informasjonen fra Codemasters forteller at Operation Flashpoint 2 vil komme til våren 2006.

Det er, med andre ord, lenge til vi får se hva Bohemia Interactive har koket sammen denne gangen. Det vi vet om etterfølgeren til et av de mest kritikerroste PC-spillene noensinne er at spillet vil foregå i tre svært ulike miljøer, altså det sørøstlige Asia, Sentral-Europa og Afrika. Handlingen vil fokusere på fiktive hendelser basert på autentiske konflikter i årene rundt 1970 (og en viktig del av kampanjen vil fokusere på Vietnamkrigen).

Naturligvis vil spillet komme med en virtuell haug med våpen og kjøretøy, både sivile og militære, og alle disse vil være gjenskapt så nøyaktig som mulig. Oppdragene vil være like varierte som i originalspillet (og ekspansjonspakkene), og vil la deg gjøre alt fra å fly helikoptre og jagerfly til å kommandere din egen kampgruppe eller snike deg gjennom buskene på egenhånd.

Det er vanskelig å ikke glede seg til denne etterfølgeren, og vi håper at Tsjekkiske Bohemia Interactive klarer å gjenskape det samme gameplayet som gjorde forgjengeren til en slik positiv overraskelse da den kom på markedet i 2001.

Siste fra forsiden