Operation Flashpoint 2 med nytt navn?

Det offisielle nettstedet til Operation Flashpoint 2 har nylig begynt å flytte trafikken over til ArmedAssault.com, et nettsted som eies av utvikleren Bohemia Interactive.

Det er lenge siden vi hørte noe offisielt rundt utviklingen av krigssimulatoren Operation Flashpoint 2. På det Bohemia Interactive-eide nettstedet ArmedAssault.com får besøkende nå se en teaser fra et spill som blir navngitt nettopp Armed Assault. Samtidig legger vi merke til at Codemasters-logoen er fjernet.

Hvorvidt en avsluttet avtale med Codemasters er grunnen til navnebyttet vites ikke, og ingen av selskapene har på dette tidspunktet kommet med noen offisiell uttalelse. Det er kanskje veldig lurt å endre navnet på et av verdens mest populære taktiske skytespill?

Tiscali Games har nylig lagt ut noen ferske bilder. De er i litt dårlig kvalitet, og ser ut til å være hentet fra en film hvor kilden er en monitor. Men de gir likevel en pekepinn på hvor langt Bohemia Interactive har kommet i arbeidet. De har tidligere sagt at de ønsker å jobbe videre med den samme motoren som i forgjengeren.

Forhåpentligvis vil selve videoen slippes for allmennheten om ikke lenge.

Siste fra forsiden