Operation Flashpoint endelig til Xbox

Codemasters og Bohemia Interactive har nå kunngjort at Operation Flahspoint: Elite skal lanseres i november.

Tidligere i år så det ut til å være slutt mellom Codemasters og Bohemia Interactive, og den tsjekkiske utvikleren kunngjorde at de så etter en ny utgiver for spillene sine. Nå kan det imidlertid virke som de to selskapene har blitt venner igjen, etter som Codemasters har kunngjort at de vil gi ut Operation Flashpoint: Elite for Xbox.

Spillet er basert på det kritikerroste PC-spillet Operation Flashpoint, men kommer med mye nytt innhold eksklusivt for Xbox-plattformen. Som i PC-versjonen foregår handlingen i 1985, på en liten gruppe øyer hvor en fraksjon fra den Røde Armé prøver å ta kontroll, men møter motstand fra NATO. Dermed ligger alt til rette for en heftig konflikt med det beste av konvensjonelle våpen fra åttitallet.

Operation Flashpoint: Elite gir deg mulighet til å ta kontroll over en haug ulike kjøretøyer, båter og fly (totalt over 40), og inneholder den samme dybden og realismen som PC-versjonen. Spillet støtter flerspiller over Xbox Live, noe som er godt nytt for Xbox-eiere, da flerspillerdelen er noe av det beste med PC-versjonen.

Spillet kommer med 50 flerspilleroppdrag, og inkluderer det brukervennlige oppdragsredigeringsverktøyet fra PC-versjonen slik at Xbox-eiere kan lage egne oppdrag. Spillet inkluderer også kampanjen fra ekspansjonspakken Resistance.

Siste fra forsiden