Oppdag Da Vincis hemmelighet

Nobilis har kunngjort eventyrspillet The Secrets Of Da Vinci: The Forbidden Manuscript, som er et samarbeidsprosjekt mellom flere utviklerstudioer.

The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript skiller seg ut fra de fleste spill ved at det er en samproduksjon hvor flere utviklere er involvert. Spillet skapes av Elektrogames, TOTM, Kheops og Mzone, som også samarbeider med organisasjonen som eier Chateau du Clos Lucé, hvor den italienske multikunstneren Leonardo Da Vinci jobbet i den franske kongens tjeneste fra 1516 til hans død i 1519.

Dette pek-og-klikk-eventyrspillet følger Valdo, en ambisiøs oppfinner som gjennomsøker Chateau du Clos Lucé (da kjent som Manoir du Cloux) på jakt etter et savnet dokument skrevet av den avdøde oppfinneren. Her møter han mange mystiske figurer, som slottets daværende eier Babou, en mistenkelig vakt og til og med den franske kongen selv.

For å nå målet sitt må han løse en serie gåter skapt av den store mesteren selv, slik at han kan få oppfinnerens maskinerier til å fungere igjen. Men etter hvert vil han oppdage at ikke alle har rent mel i posen, og sterke krefter vil ta alle tilgjengelige midler i bruk for å ødelegge for ham.

Spillet kommer med 14 kapitler, en ikke-lineær og kompleks historie basert på historiske fakta, et avansert system for manipulering av ting i "ryggsekken" og dusinvis av omfattende gåter. Dessuten får vi en måler som viser hvor god eller ond spillfiguren er, basert på handlingene hans i spillet.

Spillfigurens moral vil påvirke hvordan folk behandler han, samtidig som det vil være med på å bestemme hvilken av spillets fire avslutninger han oppdager. The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript skal etter planen lanseres 21. april i europeiske territorier.

Siste fra forsiden