Oppdatering til Half-Life 2

Valve har nå lansert en oppdatering som fikser lydproblemene noen brukere har opplevd, og i tillegg forteller de at de har en overraskelse på lur.

Som de fleste andre spill har Half-Life 2 en rekke små (og noen store) feil som ødelegger moroa for noen. En av de alvorligste har vært en feil som har gjort at lyden periodevis har begynt å hakke samtidig som spillet har gått langsommere. Nå har Valve lansert en oppdatering som vil fikse dette problemet, både under selve gameplayet og like etter en hurtiglagring (du vil fortsatt oppleve at spillet stopper opp et kort øyeblikk under selve lagringen).

Det er fremdeles mye igjen å gjøre før spillet er feilfritt, og Valve forteller at det de nå konsentrerer seg om er en feil hos enkelte brukere som gjør at spillet av og til begynner å hakke uten at ytelsen forbedres igjen. Den nyeste oppdateringen henter du ned fra Steam, og det samme gjelder sannsynligvis fremtidige oppdateringer.

I tillegg har Valve fortalt at de planlegger å lansere Source SDK ("Software Development Kit") i løpet av neste uke, sammen med en overraskelse for spillmiljøet. Hva denne overraskelsen består av har de naturligvis ikke sagt noe om. Dermed er det bare å spekulere, og vi gjetter at det er en modifikasjon som lar deg spille gjennom hele spillet som en gigantisk dinosaur (uten at vi tør sette penger på teorien).

Siste fra forsiden