Oppdatert Wii på vei?

Sonic Solutions har kunngjort at Nintendo har valgt deres DVD-løsning for en fremtidig versjon av Wii.

Wii er den eneste av de tre nye konsollene som ikke har innebygd mulighet til å spille DVD-filmer, men i følge det amerikanske selskapet Sonic Solutions, er dette bare en midlertidig situasjon. De har nemlig kunngjort at Nintendo har valgt deres CinePlayer-system for å bringe DVD-avspilling til en fremtidig versjon av Wii.

I følge pressemeldingen deres vil denne nye versjonen av Wii lanseres i den siste halvdelen av 2007. Nintendo har ikke kommet med noen offisielle kunngjøringer angående denne saken, men skal ha bekreftet overfor nettstedet GameSpot at informasjonen stemmer.

Et interessant spørsmål er nå om mulighet for DVD-spilling blir den eneste nyheten vi får se i den nye versjonen av Wii. Dessuten er det et åpent spørsmål hvordan en kommende og potensielt overlegen utgave av Wii vil påvirke salget av den første versjonen, som lanseres i desember her til lands.

Sonic Solutions forteller i alle fall at de synes det er svært positivt at deres system blir en del av Nintendos grensesprengende spillkonsoll, og at konsoller generelt representerer et friskt marked for deres merkevare. Mer informasjon om dem og deres produkter kan du finne på nettstedet deres.

Siste fra forsiden