Cyberpunk 2077 - The Witcher 3

Oppgraderingene av Cyberpunk 2077 og The Witcher 3 utsettes til neste år

CD Projekt RED trenger mer tid.

CD Projekt RED

Oppgraderte versjoner av Cyberpunk 2077 og The Witcher 3: Wild Hunt vil likevel ikke lanseres i år. CD Projekt RED har sett seg nødt til å utsette de nye utgavene for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S til neste år.

The Witcher 3: Wild Hunt kommer i oppusset utgave til neste år.
CD Projekt RED

– Vi har en viktig melding angående nestegenerasjonsoppdateringene for Cyberpunk 2077 og The Witcher 3: Wild Hunt for konsoll og PC. Basert på anbefalinger fra teamene våre som har ansvar for begge spillene, har vi valgt å utsette lanseringene til 2022, skrev utvikleren i en kort melding.

Målet nå er å slippe Cyberpunk 2077 i første kvartal av neste år, og deretter The Witcher 3: Wild Hunt i andre kvartal. CD Projekt RED beklager utsettelsen, men skriver at teamet ønsker å gjøre en god jobb.

Dermed må Cyberpunk 2077-fans vente enda lenger på PlayStation 5- og Xbox Series X/S-versjonene som opprinnelig skulle ut tidligere i år. Gitt alle problemene med spillet valgte CD Projekt RED imidlertid å fokusere på å fikse utgavene som allerede er lansert.

Oppgraderingen for The Witcher 3 ble på sin side kunngjort i september i fjor. Denne skal blant annet pusse opp grafikken og korte ned på lastetider, og blir gratis for de som allerede eier The Witcher 3 på PC, PlayStation 4 eller Xbox One.

CD Projekt RED endrer på måten det lager spill.
Fremover skal studioet blant annet jobbe med flere storspill av gangen »

Siste fra forsiden