Opplev Hiroshima og 11. september i nytt spill

Tyske Replay Studios har nå kunngjort et tredjepersons actionspill hvor målet er å overleve en rekke kjente katastrofer.

Spillet, som har fått navnet Survivor, er basert på historiske og autentiske katastrofescenarier. Målet for hvert av de mange oppdragene er enkelt: Å overleve. For å klare dette må du imidlertid utføre en rekke oppgaver, men spillet lover en GTA-aktig bevegelsesfrihet som lar deg spille oppdragene slik du vil. Du får også sjansen til å være en helt og redde andre mennesker.

Du får oppleve katastrofer som Titanic-forliset, orkanen Andrew, terrorangrepet på World Trade Center, det store jordskjelvet i Mexico City i 1985 og atombomben i Hiroshima. Spillet presenterer disse katastrofene ved hjelp av realistisk grafikk og originale gameplayelementer, som adrenalinsjokk.

Replay Studios skal være i forhandlinger med flere utgivere, men har ikke gjort noen avtaler enda, så utgiver og utgivelsesdato er ikke fastsatt. For (litt) mer informasjon kan du besøke det offisielle nettstedet. For diskusjon om det er helt uproblematisk å lage underholdning basert på tragiske og ferske hendelser, som en brann i et kjøpesenter i Paraguay tidligere i år (hvor over 200 mennesker omkom), kan du besøke forumet vårt.

Siste fra forsiden