Opplev Spartas historie i nytt strategispill

PR-selskapet IMC har nå kunngjort et sanntidsstrategispill som har fått navnet Sparta: Ancient Wars. Hvem som utvikler spillet vil de imidlertid ikke ut med.

Det eneste tyske IMC sier om utvikleren av dette sanntidsstrategispillet er at det er et team som er internasjonalt velkjent, og at mer informasjon om utviklerteamet og spillet vil kunngjøres i løpet av de kommende månedene. Nøyaktig hvorfor utviklerens identitet er en hemmelighet vet vi ikke, men vi har i det minste litt informasjon om selve spillet.

Sparta: Ancient Wars foregår over 30 varierte oppdrag og tre kampanjer, hvor handlingen sees fra tre ulike synsvinkler. Historien omhandler familietragedier, politiske intriger og naturligvis heftige militærkonflikter, og lar deg oppleve hvordan legendariske riker vokser seg sterke, for så til slutt å falle i grus.

Spillet skal inneholde et realistisk gameplay og velbalanserte slag med mange ulike enheter. Alle enhetene vil ha mulighet til å bevege seg til fots, ri på hester eller reise i mektige slagskip. Handlingen vises frem ved hjelp av en ny og (i følge IMC) revolusjonerende 3D-motor som støtter alle DirectX 9-funksjonene.

Sparta: Ancient Wars vil være det første spillet i en planlagt Ancient Wars-serie. Spillet skal etter planen lanseres til neste år, og skal demonstreres i spillbar form på årets E3-messe.

Siste fra forsiden