Sluttspill i Overwatch

Oslo Lions forsvarte mestertittelen

– Dette var nok siste kampen vår sammen, så derfor var det jo ekstra moro å vinne, forteller Espen «Aateigen» Aateigen.

Eivind von Døhlen/Gamer.no

Oslo Lions er vinnere av Telenorligaen for andre gang på rad!

Epiphany Bolt angrep først på første kart, «King's Row». De fikk flyttet «payloaden» hele veien, men måtte inn i overtid for å få det til. Oslo Lions fikk også «payloaden» helt i mål, men kjørte over Epiphany Bolt, og hadde tre og et halvt minutt igjen på klokka. Lions trengte kun en drøy tredjedel av den tiden på å sikre seg poenget i ekstraomgangene.

Andre kart, Temple of Anubis ble jevnere, men mens Epihany Bolt bare klarte å ta ett kontrollpunkt, tok Lions begge. Og dermed også det andre poenget av to mulige.

På Hollywood fikk Epiphany Bolt «payloaden» i mål med 15 sekunder igjen på klokka. Oslo Lions hadde tre minutter til gode etter sin angrepsrunde. Minuttet Epiphany ble tildelt i ekstraomgangene ble ikke utnyttet godt nok. Oslo Lions utnyttet sine tre minutter høyst effektivt og sikret seg det siste nødvendige poenget, og kan igjen kalle seg mester av Telenorligaen.

Se finalen i reprise her »

Fortsatt best

Espen «Aateigen» Aateigen.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

Oslo Lions har vært ubestridt best i hele vårsesongen, og kun tapt fire kart av 28 mulige, inkludert sluttspillkampene. I finalen var de igjen hakket for store for motstanderen, og det er naturligvis glede å spore i Lions-leiren.

– Det er moro å vinne for andre året på rad! Godt å se at vi fremdeles kjenner hverandre godt nok til at vi kan være best i landet, sier Oslo Lions' support-spiller, Espen «Aateigen» Aateigen.

I mars kom nyheten om at spillerne på Oslo Lions hadde sagt opp sine kontrakter med klubben. Spillerne valgte likevel å fullføre sesongen som et lag, men dette var med andre ord sannsynligvis siste gangen dette laget spiller sammen. For et par uker siden signerte Greger «Invision» Herland og Jørgen «Decod» Myrlund proffkontrakt med det tyske Overwatch-laget Team Expert. Finaleseieren anses som en verdig avslutning på deres eventyr i Oslo Lions.

– Dette var nok siste kampen vår sammen ja, så derfor var det jo ekstra moro å vinne, sier Aateigen.

Vemodig

Jørgen «Nord» Nord.
Privat

Forståelig nok er stemningen en litt annen hos Epiphany Bolt.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

– Vi er alle litt vemodige ettersom de fleste i laget kommer til å gå hvert til sitt, enten til nye lag eller for å ta en pause fra kompetitiv Overwatch-spilling. Det var en verdig avslutning på et langt halvår siden vi startet med «Frost», «Leo» og meg selv. Vi har kommet en utrolig lang vei siden da, sier Jørgen «Nord» Nord på Epiphany Bolt.

Han roser motstanderlaget for sine gode prestasjoner i finalekampen.

– Lions er verdige vinnere med flere veldig talentfulle spillere. Vi syns selvfølgelig det er litt trist at vi ikke vinner finalen idag, ettersom alle kartene føltes veldig jevne - hvert fall slik vi ser det.

Tapet til tross er han fornøyd med prestasjonen til laget mot Oslo Lions.

– På tross av at resultatet ble 3-0 til Lions, var det langt i fra overkjøring, og vi er fornøyde med at vi gir dem en god og utfordrende kamp.

Siste fra forsiden