Ostrich Runner

Har du lyst til å prøve noe rart? I så fall er kanskje dette spillet noe for deg. Her får du delta i heftige kappløp med strutser.

Noen spillideer er bare bisarre, og dette er en slik idé. Her må du kontrollere en struts som skal løpe gjennom baner fylt av alle slags feller og hindre. Målet ditt er å finne alle eggene som en gal professor har stjålet (han prøver å ta over verden ved hjelp av en hær av super-strutser, og noen må jo stoppe galningen), samtidig som du krysser målstreken før alle de andre strutsene.

Det å kontrollere strutsen din er ikke bare bare. En struts som kommer løpende i full fart kan ikke akkurat snu på en femøring, og det tar nok litt tid før du venner deg til strutsens måte å løpe på. Å hoppe over hindre uten å snuble kan også være vanskelig i starten.

Ostrich Runner er ventet ferdig snart, og de russiske utviklerne er for øyeblikket på jakt etter utgiver. Det blir spennende å se om noen tør å satse på et strutseracingspill. Demoen kan du laste ned fra disse nettstedene:

Siste fra forsiden