Over 4,6 millioner spilte Destiny-betatesten

– Den største betatesten av en ny serie på konsoller noensinne, hevder Activision.

Destinys sci-fi-setting er noe for seg selv.
Activision

Da Bungie åpnet betaslusene for det kommende storspillet Destiny sist uke strømmet det til over 4,6 millioner nysgjerrige spillere. Dette forteller Activision i en pressemelding sendt ut onsdag ettermiddag.

I Destiny skyter du romvesen i god Bungie-stil.
Activision

Betatesten åpnet først 17. juli på PlayStation 3 og PlayStation 4, og var da tilgjengelig kun for de som hadde forhåndsbestilt spillet. Forrige uke fjernet Bungie denne inngangssperren, og åpnet også får utprøving på Xbox One og Xbox 360.

Bungie virker storførnøyde med responsen de har fått ut av testdagene.

– Vi overgikk selv våre egne mål, og tilbakemeldingene var svært verdifulle. Vi får ikke takket spillerne nok, vi føler os beæret av responsen, og kommer i ukene fremover til å jobbe for at Destiny lever opp til forventningene ved lansering, sier Bungie-sjef Peter Parsons.

Rekord, på en måte

Samtidig benyttet Activision anledningen til å skryte litt mer av testen. Dette skal være den største testen av et nytt spill i en ny serie på konsoller noensinne.

«Bang, bang bang».

– Å stå for en betatest i denne skalaen er en utrolig bragd, så vi er henrykte over å se den fenomenale responsen. Men testen er bare en smakebit på det som kommer, uttalte Activisions sjef for publisering, Eric Hirshberg i pressemeldingen.

Destiny er det nye storprosjektet til studioet som sto bak Halo-serien opp til Halo: Reach. Spillet er satt til fremtiden, der Jorda sliter med å holde seg i live etter at størstedelen av planeten har blitt ubeboelig. I likhet med Bungies tidligere spill får du plantet en rifle i hånda, og skal plaffe løs på fiender som kommer fra andre galakser. Det nye er at spillet også blander inn nettrollespillkonvensjoner, uten å gape over for vidt.

En av våre skribenter var blant de 4,6 millionene som testet spillet.
Han synes Destiny-betaen røpte voldsomme ambisjoner »

Siste fra forsiden