Overclocked: A History of Violence

Psykologisk eventyrthriller

Nå kan du teste Overclocked, det neste eventyrspillet fra skaperne av Moment of Silence.

Lighthouse Interactive har blitt en av de større utgiverne av eventyrspill i Europa, og nå har de nok et spill på trappene. Overclocked: A History of Violence kommer fra tyske House of Tales, og beskrives som en psykologisk thriller.

Overclocked benytter seg ofte av flere kameraer.

Her følger vi psykiatrikeren David McNamara, som har fått et svært uvanlig oppdrag. Fem vettskremte unge mennesker ble funnet skrikende og pengelense i New Yorks undergrunnsbane. De er nå i varetekt hos politiet, men man har ikke klart å få dem til å snakke om hva som har skjedd.

Som David må du forhøre de fem for å finne ut av hvordan de endte opp der de var og hvem som var ansvarlig for tilstanden deres.

Davids intervjuer med de fem ungdommene fungere som spillets rammefortelling. Du får etterhvert anledning til å oppleve minnene deres direkte og tre inn i rollen som de fem for å finne sannheten.

Den nylanserte engelskspråklige demoen er på cirka 950 MB, og lar deg teste en liten porsjon av dette pek-og-klikk-eventyret.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden