Overlist Napoleon i Crown of Glory

Black Bean har kunngjort at de vil gi ut det historiske strategispillet Crown of Glory for PC.

Crown of Glory foregår under Napoleonskrigene, og gir deg makten over en av de viktige europeiske nasjonene i tiden mellom 1799 og 1820. For å ha suksess som leder må du balansere diplomati, økonomi, strategi og krigføring. Du får total kontroll over diplomater og handelsavtaler, samt nasjonens militære enheter.

En potensiell hindring på veien mot herredømme over Europa er selvsagt de andre nasjonene, og Black Bean forteller at disse styres av kraftig kunstig intelligens, som hele tiden er i stand til å presse deg til det ytterste. Europakartet er delt opp i over 200 provinser som styres av over 90 mindre riker (og åtte store - Frankrike, Storbritannia, Østerrike, Preussen, Russland, Tyrkia, Sverige og Spania).

Black Bean forteller at de vil lansere dette turbaserte strategispillet i mai. Spillet har allerede kommet ut i deler av verden, hvor det har fått god kritikk av spesialistpressen. For mer informasjon kan du besøke nettstedet til utviklerne, Western Civilization Software. Om du ikke klarer å vente på Black Bean sin butikkversjon, kan du kjøpe spillet fra Matrix Games.

Siste fra forsiden