Overmenneskelig kampspill fra EA

Electronic Arts har kunngjort Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects, et kampspill hvor du får kontroll over superhelter fra Marvel-universet.

Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects er et kampspill til PS2, Xbox, GameCube og PSP, hvor karakterene som kjemper mot hverandre blant annet er hentet fra Marvel-universet. I tillegg til å få kontroll over en haug av superhelter fra Marvel (slik som Spider-Man og Hulken), får du også styre en rekke helt nye superhelter skapt av artister som Paul Catling.

Spillet vil komme med over et dusin superhelter som får slå seg løs i fullstendig interaktive og ødeleggbare spillmiljøer. Hver av heltene har sine egne unike attributter og superkrefter, noe som skal tilføre ekstra dybde og strategi til spillopplevelsen. Spillet utvikles hos Nihilistic Software (under ledelse av EA Canada), og lanseringen vil finne sted denne høsten.

Mens vi snakker om Marvel kan vi nevne at flere av punktene i søksmålet deres mot NCsoft har blitt avvist i retten. Det kjente tegneseriehuset har tidligere saksøkt NCsoft for å gi spillere mulighet til å skape kopier av Marvel sine superhelter i MMORPG-spillet City of Heroes, og nå er det blant annet blitt klart at noen av de brukerskapte spillkarakterene Marvel viste til i søksmålet sitt faktisk var laget av Marvel selv.

Siste fra forsiden