Overwatch får nok en gratishelg neste uke

Blizzard inviterer til skytespillfest på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Blizzard Entertainment

Oppdatering 16. november: Sombra er nå lansert på samtlige plattformer, og hun vil dermed være tilgjengelig under den kommende gratishelgen.

Opprinnelig sak følger.

Spillere som fortsatt ikke har kastet seg over Overwatch får nok en sjanse til å la seg overbevise når Blizzard avholder en ny gratishelg for skytespillet neste uke. Fra 18. til 21. november åpner utvikleren spillets dører for alle som ønsker å prøve det på PC, PlayStation 4 eller Xbox One.

I Norge begynner gratishelgen den 18. november klokken 20:00.
Blizzard

I løpet av gratishelgen kan man teste samtlige av spillets 22 heltefigurer og 13 brett, samt flerspillermoduser som «Quick Play», «Custom Games» og «Weekly Brawl». Blizzard lover også muligheter for å tjene opp erfaringspoeng og spillgjenstander, som du får ta med deg videre dersom du går til innkjøp av spillets fullversjon.

Gratisutgaven av Overwatch kan lastes ned fra og med den 18. november, fra Battle.net, PlayStation-butikken eller Xbox-butikken. Planlegger du å spille en av konsollversjonene er det verdt å merke at du trenger PlayStation Plus-abonnement eller Xbox Live Gold-medlemskap for å delta.

Får ikke prøve Sombra

Mens spillere får prøve det meste av hva Overwatch har å by på under gratishelgen, får de ikke sjansen til å se spillets nyeste helt i aksjon. Sombra – Overwatchs slagferdige hacker – er foreløpig kun tilgjengelig på PC-versjonens testservere, og vil ikke få sin offisielle lansering før en gang etter neste helg.

Lær mer om Sombras bakgrunnshistorie. (Video: Blizzard)

Det var under forrige ukes Blizzcon-messe at Blizzard endelig trakk sløret av Sombra, etter at utvikleren hadde holdt oss på pinebenken i flere måneder. Allerede i juni begynte ivrige spillere å grave frem kryptiske hint om en ny figur, men hver gang det så ut som en avsløring var på tampen gikk Blizzard i en annen retning.

Til slutt kom imidlertid avdukingen, og i videoen til høyre kan du lære mer om Sombra.

Overwatch-studioet har hatt det litt gøy med fansen i det siste.
Se hvordan Blizzard leker med Overwatchs mest sarkastiske skrytepaver »

Siste fra forsiden