Celestial møter Bitfix - Telenorligaen

– På en god dag er vi bedre enn Bitfix

Sebastian «Boffen» Gsell i Celestial tror det blir seier mot Bitfix i torsdagens hovedkamp i League of Legends.

Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR CELESTIAL

Vis mer

Håkon «Flaker» Solberg
Eivind «Dacreq» Ommundsen
Sebastian «Boffen» Gsell
Magnus «KOOLKRAB» Hornnes
Magnus «LAME» Thorvaldsen

Sebastian «Boffen» Gsell har øynene åpne for en bedre andre halvdel av sesongen, med ny jungler Eivind «Dacreq» Ommundsen på plass.

– Vi har endelig kommet ordentlig i gang med treninger og strategier for valg av helter. Det har vært noen problemer grunnet mangel på full lagoppstilling, men nå som vi har «Dacreq» fast på laget blir alt mye lettere. Vi har også fått inn en person i klubben som hjelper til med å planlegge treningstider.

Se kampen mellom Celestial og Bitfix på Gamer.no sin Twitch-kanal torsdag klokken 18:00 »

– Laget mitt må bare stole på Boffen

Sebastian «Boffen» Gsell sier laget bare må stole på han.
Kristine Hauge Thommasen

Gamer.no spurte Gsell om Bitfix Gaming. Da forklarte han hvorfor han mener de er en skummel motstander.

– Akkurat nå holder jeg et ekstra øye på lagkameratene mine siden de er livredde for midlaneren til Bitfix, «HHNeverlucky». Personlig er jeg ikke så veldig bekymret. De er helt klart et solid og godt lag, men på en god dag er vi bedre enn de.

Gsell utfyller nærmere om Bitfix sin trussel.

– «HHNeverlucky» har vist at han er sterk på flere forskjellige helter, og bært laget til tider for Bitfix, men laget mitt må bare stole på at «Boffen» klarer å stå mot den gærne unggutten.

Med få kamper igjen av sesongen må lagene sloss om hvert eneste poeng for å sikre seg plass i sesongens sluttspill. Gsell mener de har gode sjanser i år.

– Det er helt opp til oss på dette punktet. Vi har vist gjennom sesongen at vi kan slå hardt ned på de overvurderte topplagene, men at vi samtidig har tapt en kamp her og der mot lag som ikke burde være sterkere enn oss etter min mening. Hvis vi er i toppform i kampene mot Bitfix og nDurance så burde det ikke være et altfor stort problem å sikre seg sluttspillplass, men det ligger på oss.

Til slutt spurte vi hvilke lag vi kan regne med å se i sluttspillet hvor han kjapt svarte.

– Fact, Bitfix, Riddle og Celestial Gaming.

Les også
– De spiller nok bare med «aNdz» fordi han eier en plass i 1. divisjon

– De er noen hakk under oss, så det burde bli en lett seier

DISSE SPILLER FOR BITFIX

Vis mer

Benjamin «Quackss» Peattie (Top)
Ivar «Britneey» Bråstein (Jungle)
Alexander «HHNeverlucky» Hegland (Mid)
Kevin «Slomklow» Nguyen (ADC)
Cem «Salty Melon» Soyer (Support)

Adc-spilleren for Bitfix Gaming, Kevin «Slomklow» Nguyen, forteller til Gamer.no om et selvsikkert lag før kampen mot Celestial.

– Vi har ikke fått like mye tid til å øve på grunn av The Gathering. Likevel har vi spilt en del treningskamper, og alle på laget har spilt en god mengde solo for å få det individuelle spillet på plass.

Nguyen forteller at de har hatt mest fokus på motstandernes kaptein før kampen.

– Det jeg holder mest fokus på er heltene til Sebastian «Boffen» Gsell. Han har evnen til å spille helter som gjør det vanskelig for oss å spille vårt eget spill, men så lenge vi tar vekk de og gir rom for Aleksander «HHNeverlucky» Fedde, så tenker jeg at det ikke skal mye til før stillingen blir 2-0 til oss. Vi er bedre på generelle rotasjoner så vi burde kunne bruke enhver ledelse vi kan skaffe oss til å sikre en lett seier.

Halvveis inn i sesongen har ligaen begynt å vise de potensiale sluttspill-lagene, men alt er ikke helt som det ser ut som om man skal tro Nguyen..

– Jeg føler et ganske stort press. Det er fordi hittil har vi bare spilt mot bunnlag og nDurance. I de kommende kampene møter vi noen av de bedre lagene i Telenorligaen, så posisjonen vår i sluttspillet er ikke sikret helt enda.

META

Vis mer

Når man referer til meta i et spill, betyr det strategier eller heltevalg som er bedre for øyeblikket, og som du vil se profesjonelle spillere velge. Metaen endres over tid, både som følge av oppdateringer og nye strategier som lages.

Nguyen mener at nivået i ligaen har blitt litt høyere enn tidligere, men årsaken til at ligaen har blitt jevnere ligger hovedsaklig i spillets forandringer.

– Hovedgrunnen på hvorfor ligaen er jevnere enn før ligger hovedsaklig i metaen i spillet. Før så var det mulig å gjøre feil og fortsatt ha flere muligheter til å komme tilbake, men nå så kan noen få små feil koste deg en kamp.

Dobbelrunde i Telenorligaen

SLIK SPILLES SJETTE OG SJUENDE RUNDE AV TELENORLIGAEN:

Vis mer

Kl. 18:00: Celestial - Bitfix
Kl. 18:00: Quantum - RØKT SKINKE
Kl. 18:00: Royal Vikings - Riddle
Kl. 18:00: nDurance - Air
Kl. 18:00: Fact - Berserk

Kl. 20:00: Quantum - Air
Kl. 20:00: RØKT SKINKE - Riddle
Kl. 20:00: Royal Vikings - Berserk
Kl. 20:00: nDurance - Celestial
Kl. 20:00: Fact - Bitfix

Alle kampene spilles torsdag 12. april.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Torsdag ettermiddag starter Telenorligaen opp igjen etter en tre ukers pause på grunn av påskeferie. Hovedkampen i League of Legends spilles mellom ligaveteranene Celestial Gaming og sluttspilldeltakerne Bitfix Gaming.

Det er bare fire runder igjen av denne sesongen, og begge lagene er ivrige på å sikre seg en plass i sesongens sluttspill.

Celestials andre oppgjør for kvelden mot nDurance streames også, men bare med Kristian «Sangopan» Heggland som caster. Om flere av kampene streames oppdateres denne siden.

Slik ser tabellen ut før dobbeltrunden.
skjermbilde Gamer.no

Siste fra forsiden